فرهاد امین دهقان ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ رتبه اول تولید و صادرات و ارزآوری در صنعت روانکار را داشتیم و حدود ۱.۱میلیارد دلار از سال ۱۳۹۷ تا پایان سال ۱۴۰۲ ارز به سامانه های کشور ارائه کردیم که جزو افتخارات ماست.
\nبه گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فرهاد امین دهقان، مدیرعامل شرکت نفت سپاهان اظهار کرد: در فرآیند تولید ۴خوراک اصلی را از پالایشگاه دریافت می کنیم و این خوراک ها واحد فورفورال می شود و خروجی این واحد اکسترکت و رافینت است که رافینت به عنوان خوراک واحد بعدی که خروجی آن روغن پایه و وکس است، استفاده می شود.
\nوی افزود: در سال ۱۴۰۲ حدود ۹۴درصد خوراک را از پالایشگاه اصفهان و ۶درصد را از پالایشگاه بندرعباس تامین کردیم.
\nامین دهقان با بیان اینکه در سنوات گذشته شرایط تولید در شرکت مثبت بوده؛ بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ با ثبت ۷۴۱ هزار تن رکورد تاریخ فعالیت شرکت از نظر میزان تولید سالانه شکسته شد.
\nوی ادامه داد: شرکت نفت سپاهان ۳۳درصد از سهم بازار روانکار در کشور را به خود اختصاص داده است. ما تقریبا داریم با ظرفیت اسمی و کامل، به تولید محصول می پردازیم. مدیرعامل شرکت نفت سپاهان تصریح کرد: سال گذشته حدود ۷۴۳ هزار تن فروش محصول داشتیم که نسبت به سنوات گذشته، رشدی ۲درصدی داشته است.
\nوی افزود: ۶۸درصد محصولات شرکت صادراتی و ۳۲درصد محصولات شرکت در بازار داخلی توزیع می شوند. در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۵۰۴ هزار تن محصول صادر و ۲۳۹ هزار تن محصول در بازارهای داخلی عرضه کردیم.»
\nامین دهقان تصریح کرد: «در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۲۳ همت کل فروش محصولات شرکت نفت سپاهان بوده که مقایسه این رقم با سال های اخیر نشان می دهد فروش محصولات در سال ۱۴۰۲ رشدی ۲۷درصدی داشته است.»
\nمدیرعامل شرکت نفت سپاهان با بیان اینکه رشد ۲۷درصد فروش محصولات درحالی رقم خورده که شاهد عدم تغییر قیمت فروش در بازارهای داخلی بوده ایم، گفت: از مجموع درآمد ۲۳همتی، ۵۹درصد مربوط به درآمد صادراتی و ۴۱درصد مربوط به درآمد ناشی از فروش محصول در بازارهای داخلی بوده است.
\nوی ادامه داد: نفت سپاهان همچنان به عنوان بزرگ ترین تولیدکننده و صادرکننده محصولات روانکار در ایران شناخته می شود.
\nامین دهقان با بیان اینکه در فروش صادراتی ۴۶درصد صادرات روانکار کشور را داریم که بزرگ ترین صادرکننده روانکار کشور محسوب می شویم، گفت: توانستیم بازارهای صادراتی را حفظ کنیم و با ثبت صادرات ۵۰۴هزار تنی در سال ۱۴۰۲، رشد ۱۰درصدی در بخش صادرات رقم خورد.
\n