سومین دوره نمایشگاه تحول خودرو با محوریت برقی سازی حمل ونقل که از روز ٣٠ تیرماه آغاز شده است، امروز (سه شنبه) دوم مردادماه به کار خود پایان می دهد. یکی از شرکت هایی که با دست پر به نمایشگاه سوم تحول آمد و محصولاتش مورد استقبال بازدیدکنندگان و توجه ویژه وزیر صمت قرار گرفت، کرمان موتور بود که از محصول جدید خود نیز در این نمایشگاه رونمایی کرد. این شرکت به عنوان بزرگ ترین خودروساز خصوصی کشور، جدیدترین خودرو برقی خود را که بهار امسال در اتواکسپو پکن معرفی شده بود، در نمایشگاه تحول صنعت خودرو به نمایش درآورد.
\n \nتقدیر و تشکر وزیر صمت از پیش گامی کرمان موتور در بومی سازی خودروهای برقی
\nوزیر صمت در نخستین روز از نمایشگاه امسال، ضمن حضور در آیین افتتاحیه، از زحمات شرکت کرمان موتور و پیش گامی آن در بومی سازی خودروهای برقی تشکر کرد.
\nعباس علی آبادی، وزیر صمت به همراه سامان فیروزی، مدیرعامل کرمان موتور از غرفه این شرکت بازدید کردند.
\nمدیرعامل کرمان موتور در این بازدید ضمن معرفی فعالیت ها و محصولات مختلف این شرکت به وزیر صمت، مشخصات خودروهای حاضر در نمایشگاه را برای وی تشریح کرد.
\nکی ام سی E30X خودرو برقی و جذاب کرمان موتور است که برای اولین بار در نمایشگاه تحول حضور دارد. از دیگر محصولات کرمان موتور در این نمایشگاه کی ام سی JS6 PHEV و کی ام سی ایگل برقی در کنار EJ7 هستند که در غرفه کرمان موتور حضور دارند.
KMC E30X؛ جذاب ترین هاچ بک برقی نمایشگاه تحول
\nخودرو کی ام سی E30X جدیدترین محصول برقی کرمان موتور است که قابلیت پیمایش 505 کیلومتری با شارژ کامل باتری دارد و حداکثر سرعت آن 150 کیلومتر بر ساعت است.
\nاین خودرو از یک مانیتور 15.6 اینچی در داشبورد، دوربین 360 درجه، سنسورهای پارک جلو و عقب، تعویض دنده پشت فرمان و مانیتور پشت آمپر دیجیتال 6.2 اینچی بهره می برد.
\nهمچنین سقف پاناروما در کنار فرمان دی کات (D-CUT) و دستگیره های محوشونده از دیگر امکانات این خودرو هستند. این خودرو به رغم هاچ بک بودن، فضای کابین بسیار خوبی برای سرنشینان فراهم می کند.
\nشش کیسه هوای جلو، جانبی و پرده ای، سیستم های کنترل پایداری، ایستایی در سرپایینی و سربالایی، ترمز کمکی هیدرولیکی و سیستم کنترل کشش بخشی از تجهیزات ایمنی کی ام سی E30X را تشکیل می دهند. این هاچ بک برقی که دارای یک موتور برقی با حداکثر قدرت ۷۰ کیلووات است، نخستین محصول شرکت سازنده خود است که از باتری های استوانه ای بهره می برد.
\n \nنوآوری های کرمان موتور در نحوه معرفی دستاوردها
\nیکی از اصلی ترین شاخصه های غرفه کرمان موتور در این نمایشگاه، نوآوری هایی است که در نحوه معرفی خودروها و خدمات این شرکت خودروسازی می توان مشاهده کرد؛ نمونه این نوآوری ها، نمایش یک پک باتری خودروی های برقی و همچنین مانیتور سه بعدی است که برای اولین بار توسط یک شرکت خودروسازی طراحی و اجرا می شود.
\nحضور متفاوت خودرو ملی برقی کی ام سی ایگل
\nکی ام سی ایگل برقی که چندی پیش خبر شروع تولید انبوه آن در زمستان 1403 منتشر شد نیز در این نمایشگاه حضور متفاوتی دارد زیرا نحوه معرفی امکانات این خودرو نه تنها بر روی شاسی های همیشگی، بلکه روی مانیتورهای LED به نمایش گذاشته شده که جایگاه این خودرو برقی ملی را متفاوت کرده است.
\nاین خودرو که به یک موتور الکتریکی ۱۶۰ اسب بخار مجهز است و می تواند ۳۵۰ کیلومتر را با یک بار شارژ طی کند، از فناوری ترمز شتاب منفی بهره می برد.
\nباتری ۴۱ کیلووات ساعتی این خودرو در کف اتاق قرار گرفته تا فضای صندوق عقب کاهش پیدا نکند. با شارژر سریع می توان ظرف ۴۵ دقیقه بین ۱۰ تا ۸۰ درصد باتری ایگل برقی را شارژ کرد.
\nشارژ کامل باتری با شارژر معمولی نیز ۵.۵ ساعت طول می کشد. گفتنی است؛ سامان فیروزی؛ مدیرعامل شرکت کرمان موتور در هفته گذشته اعلام کرد که تولید این خودرو برقی تمام ایرانی از دی ماه آغاز می شود.
\n \nنمایش پلت فرم یک خودرو برقی
\nبا توجه به نوآوری هایی که کرمان موتور در نمایشگاه تحول عملی کرده است، می توان گفت این شرکت خودروسازی نه تنها در محصولات خود تحولی ایجاد کرده، بلکه به نحوه طراحی غرفه و معرفی محصولات و خدمات خود شکل تازه ای بخشیده است.
\nیکی دیگر از نوآوری های کرمان موتور حضور پلت فرم یک خودرو برقی بود که با ویژگی های خاصی که دارد، توجه مراجعه کنندگان را به خود جلب کرد. حضور این پلت فرم موجب شد تا بازدیدکنندگان غرفه کرمان موتور با زیرساخت خودروهای برقی که نسبت به خودروهای بنزینی متفاوت است، آشنایی بیشتری پیدا کنند.
\n \nمعرفی نسخه جدید J7 برقی کرمان موتور با آپشن های بیشتر
\nکرمان موتور پیش از این، نسخه برقی سدان کی ام سی J7 را عرضه کرده بود که به عنوان تاکسی برقی در ناوگان تاکسیرانی شهر به کار گرفته شده و در سطح شهر تهران قابل مشاهده است. حالا این شرکت، نسخه جدید یا به عبارتی ورژن پلاس از این محصول را به نمایشگاه تحول صنعت خودرو 1403 آورده و رونمایی کرده است که امکانات و تجهیزات بیش تری را ارائه می دهد. برای مثال؛ در این نسخه 6 ایربگ ده نقطه ای تعبیه شده است، درحالی که در نسخه معمولی تنها دو ایربگ وجود داشت.
\nکفی صندلی برقی راننده، نورپردازی کابین، تریم دورنگ جدید، صندوق برقی، گرمکن صندلی راننده و سقف پانوراما نیز به تیپ پلاس EJ7 اضافه شده، اما سایر امکانات و تجهیزات EJ7 پلاس دقیقا مشابه نسخه پایه این خودرو است.
\nهمان طور که اشاره شد، این خودرو یک سدان تمام برقی است که 190 اسب بخار قدرت و 340 نیوتن متر گشتاور تولید می کند. برای این خودرو، یک باتری LFP با ظرفیت 50.1 کیلووات ساعت درنظر گرفته شده است که برد حرکتی 402 کیلومتری را فراهم می کند. برای شارژ عادی این سدان برقی، 8.5 ساعت زمان لازم است؛ اما EJ7 با شارژ سریع تنها در 48 دقیقه شارژ می شود.
\n \nکی ام سی JS6 PHEV با کمترین میانگین مصرف سوخت
\nخودرو شاسی بلند کی ام سی JS6 PHEVنیز که به پیشرانه ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی به همراه موتور برقی مجهز است، درمجموع ۲۰۱ اسب بخار قدرت و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور تولید می کند.
\nپیشرانه بنزینی این خودرو ۱۰۸ اسب بخار قدرت دارد و کاربرد اصلی آن ایفای در نقش ژنراتور است.
\nشتاب صفر تا صد این خودرو ۷.۳ ثانیه ثبت شده و میانگین مصرف سوخت آن نیز ۱.۳ لیتر در صد کیلومتر ذکر شده است. شعاع حرکتی این خودرو در حالت تمام برقی ۱۲۰ کیلومتر و در حالت ترکیبی ۱۳۰۰ کیلومتر است و پکیج باتری های این خودرو نیز ۲۱.۶۸ کیلووات ساعتی هستند.
\nزمان شارژ ۳۰ تا ۸۰ درصد KMC JS6 PHEV هم ۲۶ دقیقه اعلام شده است. این خودرو دارای سه حالت رانندگی اکو، نرمال و اسپرت است.
\n