ولوو به شکست خود اعتراف کرد، تا سال 2030 کاملاً الکتریکی نخواهد شد


ولوو یکی از اولین خودروسازانی بود که وعده ساخت خط تولید فقط برقی را داد. اگر به خاطر داشته باشید، اعلام اولیه در مارس 2021 اعلام شد. در پایان می 2024، مدیر عامل ولوو گفت که نمونه کارها فقط برای خودروهای برقی هنوز “بسیار قابل دستیابی” است. در آن زمان، جیم روآن «مطمئن بود» ولوو می‌تواند فروش خودروهای با موتور احتراقی را تنها ظرف پنج سال پایان دهد.

با این حال، طی آخرین پخش اینترنتی سه ماهه سرمایه گذاران که در اواخر ژوئیه برگزار شد، مدیرعامل این خودروساز اعتراف کرد که “پیوستن به نقاط مختلف جهان برای برق رسانی کامل زمان می برد.” به عبارت دیگر، ممکن است هدف اولیه برای تبدیل شدن به یک برند الکتریکی خالص تا سال 2030 محقق نشود. به سرعت به اوایل سپتامبر، ولوو اکنون رسما در حال تنظیم مجدد اهداف والای برقی خود است.

شارژ ولوو XC40

هدف جدید این است که خودروهای هیبریدی پلاگین و الکتریکی تا پایان دهه 90 تا 100 درصد از فروش سالانه را به خود اختصاص دهند. ولوو می‌پذیرد که خودروهای بدون درگاه شارژ احتمالاً بیشتر از آنچه در ابتدا تخمین زده شده بود باقی می‌مانند، اما فقط «تعداد محدودی از مدل‌های هیبریدی ملایم».

برند سوئدی معتقد است عوامل متعددی در پذیرش کندتر از پیش بینی شده خودروهای برقی نقش داشته است. توسعه زیرساخت شارژ با سرعت کمتری در حال پیشرفت است. علاوه بر این، برخی از کشورها مشوق های خودروهای برقی را کاهش داده یا به طور کامل حذف کرده اند. ولوو همچنین تعرفه های جدید اعمال شده روی خودروهای الکتریکی در برخی بازارها را مقصر می داند.

ولوو امیدوار است خودروهای دارای سیم شارژ (PHEVs+EVs) تا سال 2025 50 تا 60 درصد از تحویل را به خود اختصاص دهند که این رقم در سه ماهه دوم سال جاری 48 درصد افزایش یافته است. از آوریل تا ژوئن، خودروهای تمام الکتریکی 26 درصد از کل محموله ها را به خود اختصاص داده اند. برنامه این شرکت ادامه سرمایه‌گذاری در مدل‌های هیبریدی ملایم و پلاگین هیبریدی به عنوان بخشی از «تعدیل‌های استراتژیک» است تا خواسته‌های مردم را بهتر منعکس کند.

در بلندمدت، ولوو همچنان می‌خواهد تا سال 2040 به انتشار گازهای گلخانه‌ای به صفر برسد.

ولوو جدیدترین خودروساز در یک رشته طولانی خودروساز است که از اهداف اولیه الکتریکی خود عقب نشینی کرده است. در ماه‌های اخیر، شاهد بودیم که شرکت‌هایی مانند پورشه، مرسدس بنتلی، و فورد اروپا، برنامه‌های تهاجمی الکتریکی خود را به عقب رانده‌اند.



منبع